Vi skyder gerne det nye år ind via et fantastisk samarbejde med Det Franske Hus. Dertil har vi sammensat en vinmenu til denne overdådige nytårsmenu.
Vi kan garantere for smag i verdensklasse så derfor har vi også sammensat den perfekte vinmenu der er udvalgt til netop disse retter. Vi har ydermere smidt en lækker Crémant d´Alsace oven i til kl. 00.00 så der ikke skal tænkes på noget ud over den hyggelige nytårsstemning.
MENUERNE ER NU UDSOLGTE!
Menu
Starter.
Tre små amuse til kongens nytårstale
Vin: Domaine Kox Cuvée Sans Sulfites Ajoutes Brut (Remich - Luxembourg)
Forret.
Bagt helleflynder, syrnet græskar
Ravioles med rogn og hindbær reduction
Vin: Justin Boxler Pinot Gris Au pied du Bari 2022 AB (Agriculture Biologique) (Alsace - Frankrig)
Suppe.
Jomfruhummerbisque. soufflé af nytårstorsk.
Rødbedcroutons
Vin: Justin Boxler Pinot Gris Au pied du Bari 2022 AB (Agriculture Biologique) (Alsace - Frankrig)
Mellemret
Røget andebryst, kroket af andemousse og svampe
Tranebær og æbler
Vin: Weingut Bernhard Huber - Spätburgunder 2012 (Baden - Tyskland)
Hovedret:
Kalvekød på to måder
Fyldt morkel, Pomme “macaire”
Dagens grønt
Vin: Weingut Bernhard Huber - Spätburgunder 2012 (Baden - Tyskland)
Ost:
Tre slags ost med tilbehør
Dessert.
Brændt ananas, nougat i kurv
Chokolade og kokos
Marengs, knas og is
Vin: Viermorgenhof Riesling Auslese 2020 (Mosel - Tyskland)
Klokken 00.00
Vin: Justin Boxler Bullets de Pinots 2020 Cremant d´Alsace