Petersen Vineyards - Californien

Mike Mortensen

Vi er så heldige at have Peters vine i vore sortiment fordi det er nemlig vine som falder i vores smag. Der er tænkt over tingene i marken og kælderen. Vi kan jo godt lide tanken om minimal svovl og sulfit tilsætning er dyrket. Peters vine smager i vores optik hamrende godt med hver deres personlighed. 

Peters historie 

Petersen Vineyards blev etableret i 2012, og med ønsket om at lære faget alt fra A-Z, startede vi med at lære at dyrke druer og håndtere vores vinstokke. Med den første høst i 2013 lavede vi vores første vin, og året efter i 2014 lavede vi vores nu berømte Diablo Sunset.

Fuldt engageret i vores projekt blev vingårdslicensen etableret i 2015, og vi udarbejdede og konstruerede vores Zero MOG produktionsproces. Med vin på lagring var det i 2016 tid til at oprette vores marketingstrategi, designe etiketter, lancere websider, alt imens vi indrettede vores faciliteter. Salget startede i 2017, og resten er historie.

Vinhusets filosofi 

En Bæredygtig Vingård

SOLENERGI! Petersen Vineyards er stolte af at kunne sige, at vores drift er 100% drevet af solenergi! Vores overskydende solenergiproduktion opvejer brændstofforbruget og gør vores fodaftryk kulstofneutralt!

AFFALD! Vi tænker på alle vores aktiviteter. Vingårdens spildevand behandles og genbruges til kunstvanding af vingården. Alt høstbiomasseaffald komposteres og returneres til jorden.

GENBRUG! Vi sorterer og genanvender vores affald, og vi genbruger vores trykte flasker. Vi betaler 5kr for returnerede gode flasker. Der er penge i genbrug!

ØKOLOGISK! Vi er ikke økologisk certificerede, men på vores vingård bruger vi kun økologisk certificerede produkter til skadedyrs- og svampebekæmpelse. Herbicider, såsom RoundUp, undgås helt!

ZERO MOG! Vi håndplukker og sorterer vores høst 100% og alt MOG (materiale andet end druer) fjernes. Resultatet er en fin elegant fyldig vin, trofast til druens karakter!

INGEN TILSÆTNINGSSTOFFER! Vores vine er lavet uden kemiske tilsætningsstoffer! Vi tror på "old school vinfremstilling", og at vin tager sin tid. Åbn beholder langsom gæring og lang maceration. Der er ingen genveje - vin er ikke en kemiskformel!

SULFITTER! En lille mængde sulfit er nødvendig for at bevare vinen. Vi er imod overforbrug og bruger mindre end halvdelen af hvad branchen bruger i gennemsnit! Ingen hovedpine med vores vine!

VEGAN! Petersen Vineyards bruger ingen dyre produkter i vores vinfremstilling!

Petersen Vineyards - Californien
Tilbage til blog